+34 933 181 882

Boquería 23 - BARCELONA

Informació bàsica

Hotel Condal
Boqueria, 23, Barcelona, 08002, Espanya

Per arribar a l’hotel Condal situat en el centre de les Rambles en el carrer Boqueria 23, hi ha una gran disponibilitat de transport públic al seu abast:

ico-metro Metro L3: Liceu
ico-autobuses-bcn Autobusos: 14, 15 i 16
ico-fgc FGC: Plaça Catalunya
ico-renfe Renfe: Plaça Catalunya
ico-bicing Bicing

Com arribar a l’hotel des de el aeroport Barcelona – El Prat/h2>

En autobús des de el Aeroport Internacional de Barcelona-El Prat

Agafi el Aerobús afora del aeroport i baixi en Plaça Catalunya. Després, agafi la línia verda del metro, L3, en direcció a “Paral•lel” i baixi en “Liceu”. El hotel està a una distància curta caminant des de allà. El Aerobús normalment surt cada 15 minuts i el pot agafar afora de qualsevol dels 3 terminals del aeroport.

En tren des de el Aeroport Internacional de Barcelona-El Prat

Agafi el tren de RENFE fins “Passeig de Gràcia”. Després, agafi la línia verda del metro, L3, en direcció a “Paral•lel” i baixi en “Liceu”. L’hotel està a una curta distància caminant des de allà.

Com arribar al hotel des de Reus

En autobús des de el Aeroport de Reus

La companyia de autobusos La Hispano Igualadina uneix el centre de Barcelona (Sants Estació) amb el Aeroport de Reus. Els horaris canvien a sovint, recomanem informar-se en la pàgina web de la companyia de autobusos. Horari de Busos. Una vegada s’arriba a la Estació de Sants ha de dirigir-se al metro de ”Sants Estació” i prendre la Línia Verda (L3) en direcció ”Trinitat Nova”. Ha de baixar en la parada “LICEU” i sortir per la sortida “Rambles-Mercat Boqueria”.

En tren des de el Aeroport de Reus

El tren des de el centre de Reus va fins la estació de trens de Sants en Barcelona.
Hi ha un servei de autobús des de el Aeroport de Reus fins la estació de trens de Reus. El viatge dura 20 minuts des de el Aeroport fins la estació de trens. Els horaris estan relacionats amb horaris dels vols. Aquí es pot consultar Reus transport. Una vegada arribi a la Estació de Trens de Reus allà podrà agafar el tren amb parada en Sants Estació. Aquí pot consultar els horaris dels trens de Barcelona. Una vegada s’arriba a la Estació de Sants ha de dirigir-se al metro de ”Sants Estació” i prendre la Línia Verda(L3) en direcció ”Trinitat Nova”. Ha de baixar en la parada “LICEU” i sortir per la sortida “Rambles-Mercat Boqueria”.

Com arribar des de Girona

En autobús des de el Aeroport de Girona

Des de el aeroport, han de comprar el tiquet del bus que connecta Girona amb Barcelona-Nord Estació (de la companyia SEGALÉS). Al arribar a la estació de bus “Nord Estació” sortir per la sortida principal i trobareu la parada de metro “ARC DE TRIOMF”. (línia vermella. L1). …..“HOSPITAL DE BELLVITGE” i baixar en la parada “PLAZA CATALUNYA” Des de PLAZA CATALUNYA, podeu baixar caminant per LA RAMBLA fins arribar al carrer Carme, situat a la dreta (menys de 10 minuts). La entrada del Hotel està en el Carrer Carme número 25.

Trobi un PÀRQUING prop de l'Hotel